Vi söker Produktionstekniker

Karlskoga Automatsvarning är ett starkt växande industriföretag med den senaste tekniken och har ambitioner att alltid bli bättre och alltid utvecklas.

Vi har investerat i nya svarvar, robot samt en ny industritvätt för att växa och klara av framtidens krav.  Vi behöver nu utöka vår personal med erfarna och utbildade tekniker som likt vi brinner för teknikutvecklingen och vill utvecklas i denna spännande bransch.

Karlskoga Automatsvarvning tillverkar komplexa svarvade detaljer till ett flertal stora verkstadsföretag både inom och utanför Sverige. Vi är i dagsläget 37 anställda och har haft en god tillväxt senaste tiden. Verksamheten är förlagd i Karlskoga.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som Produktionstekniker kommer huvudsakligen att bestå av följande:

  • Upprätta program i våra CNC-svarvar.
  • Bistå operatörerna vid inkörning av nya jobb.
  • Vara en problemlösare i den dagliga produktionen.
  • Deltaga i förbättringsprojekt (tex 5-s, SMED).
  • Jobba med ständig processoptimering.
  • Upprätta tillverkningsberedningar i Monitor
  • Bistå marknad med produktkalkyler.

 

Din bakgrund
Du ska helst ha genomgått en teknisk utbildning och/eller CNC-utbildning samt ha flera års arbetslivserfarenhet av svarvning och programmering. Har Du tidigare erfarenhet av Traub svarvar och programmering i Winflex samt Monitor affärssystem så är det meriterande. Du ska även ha goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik och skärteknik.
Personliga egenskaper
Du bör vara ansvarstagande, självgående och ha ett starkt teknikintresse. God samarbetsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värdesätter hos dig då Du kommer att jobba som ett stöd åt vår produktionspersonal.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsteman/Tillsvidare/Dagtid/Karlskoga

 

Tillträdesdag

Enligt senare överenskommelse

Ansökan jobb@autosvarv.com

Frågor om tjänsten skickas till vår produktionschef: erik@autosvarv.com