Tjänster

Karlskoga Automatsvarvning AB är en kvalificerad underleverantör av maskinbearbetade komponenter med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Våra kunder återfinns inom tillverkningsindustrin, främst inom Norden.
Vi investerar kontinuerligt för att följa den tekniska utvecklingen inom maskinutrustning och vi håller en hög kompetensnivå på personalen genom intern och extern utbildning. Företaget är certifierat enligt kvalitetssäkringssystmet ISO 9001 och miljöledningssystemet ISO 14001


Vår CNC-maskinpark består idag av totalt 27 TRAUB maskiner med allt från 3 till 15 axlar. Svarvarna är utrustade med subspindel för komplett tillverkning samt stångmagasin där största materialgenomgång är 65 mm.  Vi har även 20 st kurvstyrda automatsvarvar med materialgenomgång upp till 60 mm.


13 st Traub längdsvarvar med 13 axlar och utrustade med stångmagasin som tar en stång från 6mm upp till 32 mm. TNL 12 3st, TNL 26 8st, TNK 36 3st.


13 st TRAUB CNC-maskiner består idag av TNX 2st, TNC 5st, TNA 3st, TNS 2st, TND 1st med allt från 3 till 15 axlar. Svarvarna är utrustade med subspindel för komplett tillverkning samt stångmagasin där största materialgenomgång är 65 mm.


Vi har 20 st kurvstyrda automatsvarvar med materialgenomgång upp till 60 mm. Fördelen med dessa är att dom är väldigt snabba och kostnadseffektiva.


Mätrum
Mahrsurf XC20 Konturmätare
Koordinatmätmaskin CE Johansson Topaz
Optisk mätmaskin De Meet 400
Profile 50
Profilprojektor
Tempererat mätrum

 

Tab 5 Content Goes Here.

Lasersvetsning och Lasermärkning .