CNC operatör längdsvarvning

 

 

Karlskoga Automatsvarning AB står inför en spännande framtid där vi tillsammans skapar framgång. Därför söker vi nu fler erfarna CNC operatörer.

Om oss

Vi har sedan 1949 jobbat kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna utföra komplex bearbetning. Karlskoga Automatsvarning AB har en modern anläggning och förfogar över ca 3000 m² för mekanisk tillverkning. Vi är certifierade enligt ISO 9001 samt Miljö ISO 14001.Produktionen omfattar både korta och långa serier, vi utför även efterbearbetning i form utav gradning, montering trumling, lasermärkning osv. Vår moderna verkstad består av Traub / INDEX maskiner.

Då vi har säkrat fleråriga kontrakt behöver vi nu utöka vår personal med erfarna och utbildade operatörer som likt vi brinner för utveckling. Ni kommer att arbeta med snäva toleranser och fina ytkrav i både stora och små serier. Material som bearbetas är i huvudsak stål, aluminium, rostfritt men även superduplex förekommer. Ni kommer att jobba självständigt med stöd från våra team tekniker.

Varmt välkommen med din ansökan!

KravProfil

Du som söker har erfarenhet av bearbetning i längdsvarv. Vi tror att ni redan i dag jobbar i denna typ av produktionsmiljö men att du vill utvecklas och söker nya utmaningar som ger utlopp för din kreativitet och yrkesstolthet. Du bör vara ansvarstagande, självgående och ha ett starkt teknikintresse. God samarbetsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värdesätter hos dig.
Du ska även ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Du kommer att arbeta skift med CNC-Svarvar av fabrikatet Traub och producera , kontrollera och mäta detaljer så att de uppfyller kundens kravspecifikation.

Vi erbjuder följande förmåner

  • Bonus baserat på resultat.
  • Företagshälsovård
  • Utbildningar
  • Friskvårdsbidrag
  • Trevliga medarbetare
  • Flex

Välkommen med er ansökan jobb@autosvarv.com

Frågor om tjänsten skickas till Produktionschef Drazen Nikic: drazen@autosvarv.com