Leveransbevakare

 

Karlskoga Automatsvarning är ett starkt växande industriföretag med den senaste tekniken och har ambitioner att alltid bli bättre och alltid utvecklas. Vi har investerat ca 30 miljoner dom senaste 5 åren i ny och modern maskinpark för att växa och klara av framtidens krav. Karlskoga Automatsvarvning tillverkar komplexa svarvade detaljer till ett flertal stora verkstadsföretag både inom och utanför Sverige. Vi är i dagsläget 34 anställda och har en mycket god tillväxt senaste tiden. Verksamheten är förlagd i Karlskoga.

Om Tjänsten:

I rollen som Leveransbevakare ansvarar du för att rätt information finns på rätt plats vid rätt tidpunkt. Din planeringsförmåga kommer att vara avgörande, då många leveranser löper parallellt och dessa leveranser kan behövas planeras om till deadlines samt flaskhalsar som kan uppkomma i vår produktion. Du kommer få stöd från kontraktsansvariga, logistik samt produktionschef.

Ni kommer ha ett tätt samarbete med produktionsplanerare samt våra kunder inköpare/underleverantörer. I och med att rollen som Leveransbevakare är ny i vår organisation så finns möjlighet att anpassa rollen efter dina intressen och förutsättningar.

Personliga egenskaper

Du bör vara ansvarstagande, självgående, serviceinriktad och arbeta systematisk. God samarbetsförmåga och flexibilitet är egenskaper vi värdesätter hos dig.

Erfarenhet av MONITOR är meriterande.

Övrigt

Vi erbjuder följande förmåner

  • Företagshälsovård
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Utbildningar
  • Friskvårdsbidrag
  • Resultatbonus

Tillträdesdag

Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig.

Välkommen med er ansökan jobb@autosvarv.com

Frågor om tjänsten skickas till Johan Stening: johan@autosvarv.com